milli takıma sporcu vermek...

köşe yazılarına dön

YAZAR: FATİH TÜRK

29 Ocak 2018, Pazartesi

   20-26 Ocak tarihleri'nde Antalya'da düzenlenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasına Bursa Deneyim satranç Kulübü olarak 20 sporcu ve 5 antrenörle katılım gösterdik. 
   
   2017 Ocak ayından itibaren bir yıllık planlamalarımız sonucu hedefimize ulaşmak amacıyla yaptığımız bütün derslerin karşılığını almak ve Milli Takıma sporcu verebilmek adına çıktığımız bu yolda, başarıyı yakalamak bizleri çok mutlu etti.
   
   8 yaş kategorisinde mücadele eden sporcumuz Salim Fenerli 9 maçta yedibuçuk puan alarak Türkiye BEŞİNCİSİ olmayı başardı. Sporcumuzu ve ailesini tebrik ederiz.
   
   Turnuva öncesi ve turnuva esnasında velilerimizin destekleri de bizi daha güçlü kıldı ve bir bütün olarak yanımızda durmaları da güçlü adımlarla ilerlememizi sağladı. Bu sebeple bütün velilerimize desteklerinden dolayı teşekkür eder, başarı yolunda bize güç verdiklerini bir kez daha belirtmek isteriz..

   Antrenör arkadaşlarım Serkan Güder, Mehmet İyiol, Eyüp Sabri Güder ve Onur Keskin arkadaşlarımızın da özverili çalışmaları sonucu başarıyı yakaladık ve bu güzel duygunun her sene yaşanması arzusu ile gelecek yıl için şimdiden yeni yapılanma çalışmalarına başladık.
   
   2019 yılında düzenlenecek olan Milli Takım seçmelerine daha da güçlenerek gitme arzusundayız, her yaş kategorisinde milli takım hedefi ile yola çıkacağız. Bu doğrultuda yapacağımız her çalışmayı Bursa Deneyim Satranç Kulübü olarak kutsal sayıyor, yılmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğimizin sözünü veriyoruz.

Bursa Deneyim Satranç Kulübü © 2011-2017